Titta hit – en målare i Lidköping

Hej alla mina läsare! Dagens inlägg kommer att handla om en målare i Lidköping. Så roligt att så många av er fortfarande hänger kvar här på bloggen. Jag hade aldrig kunnat tro detta när jag skaffade bloggen då för många år sedan. Det känns nästan lite overkligt. Från början handlade ju allt om mat och min då nyöppnade restaurang, och jag såg det som en riktigt bra chans att marknadsföra den på ett smart och billigt sätt. Men bloggen utvecklade sig minsann! Nu skriver jag om allt möjligt som händer i mitt liv, och det är en väldigt skön ventil att ha. Men nog om nostalgiska återblickar – åter till vad dagens inlägg ska handla om! Som ni vet har jag hållit på att renovera restaurangen nu i flera månader, och vi börjar närma oss slutet. Något av det sista vi gör nu är att måla om hela restaurangen. Vi anlitade Elinors Måleri efter att frågat runt lite i bekantskapskretsen, om det var någon som kände någon eller visste någon. Och det gjorde det! Vi kontaktade då Elinors Måleri, och vi fick genast ett gott intryck. De bemötte oss med en härlig serviceanda och utan vidare funderingar anlitade vi dem. Det är vi väldigt glada över idag! Resultatet blev verkligen superfint. Jag tror kanske att detta är den snyggaste restaurangen i Lidköping… utan att skryta! Jag hoppas att ni vill komma in sen när allt är klart och se för er själva. Jag tror verkligen att ni kommer att tycka att hela restaurangen är i toppklass!

Jag vill i det här inlägget slå ett slag för Elinors Måleri. Det är en målare i Lidköping som jag kände att jag verkligen kunde lita på, och det är väldigt viktigt att kunna göra det. Det var hög kvalitet, både i bemötande och utförande. På så vis vill jag verkligen rekommendera Elinors Måleri för er alla!

Du gillar kanske också...