Jag köper alltid mina skor i en speciell skobutik

Jag köper alltid mina skor i en speciell skobutik. Vet du varför? Jag har haft ont i fötterna så länge jag kan minnas och jag har aldrig riktigt fattat att det kunde ha att göra med skorna. Men en dag var det en vän till mig som föreslog att vi skulle ta en tur med bilen och han skulle bland annat den dagen köpa skor. Vi bor i Mjölby och det finns inte så många bra ställen i denna stad som säljer skor så vi åkte några mil och fann en så fantastisk skobutik, i Linköping, och jag provade ett par barfotaskor när vi var där och jag kände med en gång när jag satte dem på fötterna att det var något speciellt med dessa skor så när vi ändå var där så köpte jag flera par skor och jag har nu använt dem i ett par månader och skillnaden är enorm.

All värk i fötterna är borta och jag har förstått att bra skor är mycket viktigt för en och att lägga pengar på skor är vettigt. Billiga skor som man kan köpa på så kallade kedjor, ja de skorna håller bara några månader så det är verkligen inga billiga skor då man får köpa nya hela tiden, men dessa skor som jag och min vän köpte är gjorda för att hålla länge och det är fotriktiga skor. Fötterna kan andas, det är hemskt med skor när fötterna börjar koka av värma när man haft de på sig en stund och dessa skor som jag har nu är de skönaste skorna jag någonsin har haft så jag vill verkligen rekommendera ett besök för er del i denna skobutik. I mitt nästa inlägg ska jag prata med er om en restaurang som jag tycker är väl värt ett besök, hejdå!