Pizza i Gävle

Hej och välkomna tillbaka hit till min matblogg där jag för det mesta skriver om restauranger som jag vill rekommendera till mina läsare! I det här inlägget idag så ville jag ta och skriva lite om en pizzeria här i Gävle som heter så mycket som Bomhus Pizzeria.

Det här är en riktigt bra pizzeria som jag utan tvekan tycker att alla ska testa på ifall ni inte har det och ifall det är så att ni befinner er någonstans i eller i närheten av Gävle. Hos Bomhus Pizzeria så finns det oerhört goda pizzor och jag har själv gått dit många gånger vid det här laget. Hur som helst så hoppas jag verkligen på att ni kommer att kika vidare på det för Bomhus Pizzeria är verkligen värda uppmärksamheten, om vi säger så. De är förövrigt oerhört trevliga och glada och kan verkligen det här med att laga pizzor. Hur som helst så ska ni helt klart vända er hit ifall ni vill ha en trevlig och bra restaurang att äta lunch eller middag på i Gävle. Nu så ska jag dock inte tjata på så himla mycket mer utan jag tänkte nog istället att jag faktiskt skulle ta och lägga in en länk här någonstans i inlägget så att ni alla kan klicka er vidare på ett snabbt och smidigt sätt. Genom den så kommer ni till Bomhus Pizzeria och deras sida här på nätet där ni kan finna massor med mer information, meny och även adress och kontaktuppgifter ifall det nu skulle vara så att ni har några frågor och funderingar till dem. Ifall det är så att ni har några som helst frågor och funderingar till mig nu, eller ifall ni skulle vilja efterfråga någonting här på bloggen, så får ni mer än gärna höra av er nere i kommentarerna!