Uppsala Catering kan det här med mat

God morgon på er och välkomna hit en fin dag som denna. Den här veckan lider mot sitt slut och jag tänkte passa på att skriva ett inlägg innan jag går på helg. Jag har tänkt skriva om företaget Uppsala Catering, vilket är företaget som hjälpte mig med catering på Lidingö.

Att få hjälp med maten på min sons dop var något av det bästa jag har gjort, den hjälpen jag fick av det här företaget underlättade verkligen jättemycket. Då jag blev så nöjd över detta kunde jag helt enkelt inte hålla mig från att berätta för er om min upplevelse, så att ni i framtiden också kanske kan bli intresserade av att anlita dem för catering på Lidingö. När jag och min man satt ner och planerade dopfesten var det många delar vi behövde tänka på, därför ville vi välja den smidigaste lösningen till allt. Stor del av planeringen gick relativt fort, det fanns många smidiga lösningar till det mesta. När vi kom till maten var det dock lite svårare, det fanns många alternativ och vi visste inte riktigt hur vi skulle göra. Vi velade fram och tillbaka innan vi kom fram till den bästa lösningen, vilket var att anlita det här företaget för catering på Lidingö. På så sätt skulle vi kunna lämna över ansvaret för maten till dem och därmed slippa stressa med det. Tillsammans med dem kom vi fram till vilken mat vi ville servera, vilket de sedan löste till dopdagen. All mat var riktigt god och deras service var verkligen den bästa, jag och min man är verkligen superglada över att vi valde att vända oss till just dem för maten till vår sons dopdag.