Våga testa ny mat

Hej och välkomna tillbaka till mig och min blogg. Idag är det dags för ännu ett inlägg, och jag är väldigt tacksam över att ni faktiskt kommer hit när jag har lagt upp ett nytt inlägg, lägger tid på att läsa och kommentera. Det är ni som får min blogg att gå bra! Idag kommer jag rekommendera er om en väldigt bra restaurang på Östermalm, och detta restaurang heter Två Små Svin. När jag besökte Stockholm för första gången valde jag att ta dem som den första restaurang på Östermalm som jag skulle käka min lunch på. Jag kan ju inte säga att jag ångrar mig, för de har så himla god mat och servicen är jättebra.

Jag är den personens som inte tycker om att testa på ny mat, men jag kände att jag ville göra det denna gång, och när jag väl var i Stockholm tänkte jag testa denna restaurang på Östermalm som heter Två Små Svin. De har så kallade smørrebrød och jag har hört mycket bra om det. Att det var gott kan jag inte säga något annat om, och jag känner att jag kanske borde bli mer modig att testa ny mat på nya restauranger i framtiden. Jag brukar tipsa er om samma restaurang, eller i alla fall restauranger som har samma stuk, men nu kommer det nog bli ändring på det. Denna restaurang på Östermalm är värd att rekommendera, och jag tycker att ni ska gå dit och äta mat om ni har vägarna förbi. Det var nog allt för idag, och kom ihåg att du alltid är fin och bra som du är. Kram på er.