Vi fick en riktigt god lunch

I helgen besökte jag en riktigt bra restaurang när jag och min pojkvän åt lunch i Vänersborg. Restaurangen heter Phaya Thai och jag tänkte idag berätta lite mer om vårt besök hos dem.

Jag och min pojkvän firade ett år tillsammans i helgen, något som vi ville fira lite. Därför bestämde vi oss för att vi skulle gå ut och äta en lunch tillsammans. Att äta lunch i Vänersborg centrum är inget som någon av oss vanligtvis gör, ingen av oss brukar äta mycket ute överhuvudtaget och därför blev det lite speciellt att vi gjorde det i helgen. För oss var det inte viktigt att det skulle vara en fin och dyr restaurang, utan vi fokuserade mer på att vi skulle få god mat som vi båda tycker om. Eftersom vi båda älskar thai mat så letade vi efter en restaurang som serverade det. När vi hittade

Phaya Thai fick vi båda direkt en bra känsla, det kändes som att det var en bra restaurang som vi kunde lita på. Direkt från första stund fick vi ett väldigt bra intryck, vi blev bra bemötta av personalen redan från start. Hela vårt besök blev oerhört trevligt och mysigt. Både jag och min pojkvän fick mat som smakade gudomligt, det var nog den godaste thai maten vi någonsin smakat och då vill jag förtydliga att vi har ätit mycket thai mat genom åren. Vi fick en riktigt god lunch i Vänersborg som gjorde att vi dessutom fick en väldigt bra årsdag, vi hade inte kunnat önska oss något bättre. Nu när vi vet om den här restaurangen kan det nog bli att vi äter lite mer ute, eller snarare blir det nog att vi går dit när tillfället väl kommer att vi äter ute. Om någon av er som läser också gillar thai mat kan jag verkligen tipsa er om den här restaurangen.